sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pikkusuolaisia

Olen tehnyt muutaamaan otteeseen yritysten verkostoitumistapahtumaan (Socializing Friday) tarjoiluja. Kolmea erilaista pikkusuolaista on ollut toiveena. Tässä pari esimerkkiä mitä olen tehnyt:

Nämä on vähä niinku voileipäkakku snack muodossa. Ruis- ja vehnäpaahtoleipää, välissä broileri-feta täyte. Kuvan jälkeen laitoin ne vielä valkosiin leivosvuokiin.


Kinkkuhyrrät. Täytteenä olympiaa, pippurituorejuustoa, paprikaa ja kinkkua.

4 kommenttia:

  1. Onko näissä kinkkuhyrrissä käytetty voitaikinaa, vai mitä? Ja muistatko yhtään, missä suhteessa noita täytteitä sekoittelit? :)

    VastaaPoista
  2. Heippa, näissä käytin ihan lehtitaikinaa (ei voitaikina). Tein niin ison määrän näitä ja muita juttuja samaan aikaan, että en oikeen muista missä suhteessa sekoitin, mutta olympiajuusto tulee siis eka siihen pohjalle (niinku voitelis), sitte 1prk tuorejuustoa, puolikas paprika ja joku 200g kinkkua.. Noin suunnilleen :)

    VastaaPoista
  3. Oukkei! Kiitos tästä ohjeesta, pitääpä pistää testiin! :) Rakastan itse tuota Olympiajuustoa, nams! Sen takia tää alkoikin heti kiinnostaa.

    VastaaPoista
  4. Kiva, toivottavasti tykkäät, minusta nämä on tosi hyviä (ja voin sanoa että aika monesta muustakin taitaa olla) :)

    VastaaPoista